perjantai 13. helmikuuta 2009

Uusia tuotteita Napapiiri Organics tuotesarjaan

LEHDISTÖTIEDOTE

Napapiiri Organics -tuotemerkillä lähtee tänä keväänä Suomesta monipuolinen valikoima uusia luomutuotteita kansainvälisille markkinoille. Helsingin Myllyn valmistamat tyrnillä ja mustikalla maustetut annospikapuurot, Finnamylin mustikkakiisseli ja Greenfinn´sin mehusarja ovat esillä Bio Fach messuilla, luomualan suurimmilla kansainvälisillä ammattimessuilla, Nürnbergissä, Saksassa 19.-22.2.

Napapiiri Organics on Organic Food Finland - luomutuotteiden vientirenkaan kansainvälisille luomumarkkinoille tuoma tuotemerkki, jonka alla viedään laadukkaita suomalaisia luomuelintarvikkeita lähinnä Eurooppaan ja Aasiaan. Yhteinen tuotemerkki kiteyttää suomalaisen alkuperän vahvuuksia, kuten puhdasta aitoa villiä luontoa ja erityislaatuisia arktisia luonnonolosuhteita. Myös suomalaisten ja pohjoisen kansojen aito yhteys luontoon ja siitä kumpuava vanha iätön viisaus ovat vahvasti läsnä tuoteimagossa.

Helsingin Myllyn valmistamasta tyrni- tai mustikkaannospuurosta saa maukkaan ja ravitsevan aterian, jossa tulevat hyvin esiin kauran ja marjojen hyvät ominaisuudet.Napapiiri Organics annospikakaurapuurot on nopea ja helppo valmistaa sekoittamalla annospussi kuumaan veteen.

Herkullisen välipalan tai jälkiruuan saa suomalaiseen tyyliin Napapiiri Organics luomumustikkakiisselistä, joka valmistaa Finnamyl Oy. Kiisseli on perinteinen suomalainen ruokalaji, jossa on runsaasti energiaa ja ihana marjojen maku. Kiisselijauhe on kevyt kantaa mukanaan mihin vain ja nopea ja helppo valmistaa.

Greenfinn´s valmistaa 100% täysmehut kylmäpuristamalla, näin saadaan säilymään mahdollisimman paljon marjojen hyviä ominaisuuksia. Napapiiri Organics mustikka-, puolukka-, karpalo- , tyrni- ja mustaherukkamehut ovat kotimaisista luomumarjoista.

Lisätietoja:
Marja Nuora
Napapiiri Organics
marja@napapiiri-organics.com
gsm. 050-5862697

Ei kommentteja: