tiistai 2. maaliskuuta 2010

Luomumentorointia Sapuska ohjelmassa

Erkki Pöytäniemi on mukana Sapuska ohjelman mentorointitiimissä erityisvahvuutenaan luomuliiketoiminta ja kansainvälistyminen. Sapuska ohjelmassa mentorointi on yritykselle maksutonta ja sitä voi hakea koko Sapuska ohjelman keston ajan hakulomakkeella. Lisätietoja Sapuska ohjelman sivuilta ja mentorointipalvelun toteuttavan Lifescience-man Oy:n sivuilta.

Mentoroinnilla voimme siirtää kokemuksiamme, näkemyksiämme ja osaamistamme yrittäjälle, joka on aloittamassa luomuyritystoimintaansa, aloittamassa luomutuotantoa yrityksessään tai muuten sellaisessa vaiheessa, että kaipaa keskustelu- ja sparrausapua yrityksensä kehittämiseen.

Erkki on suomalaisen luomuliiketoiminnan ja erityisesti luomukansainvälistymisen monipuolinen osaaja. 1989-1994 hän toimi luomuleipomoyrittäjänä ja 1995 lähtien Kurmakka - Organic Food Oy:n puitteissa luomun kehittämis- ja markkinointihankkeissa. 1997 lähtien hän toimi pääasiassa luomuviennin parissa, vastaten mm. Makulaku Lakritsan luomulakritsan viennistä 1997-2006. Helsingin Myllyn luomutuotteiden viennistä hän on vastannut 2001 lähtien. Vuonna 2000 hän laati Finpron kanssa Luomukansainvälistymisstrategian. 2004 lähtien hän on vetänyt Organic Food Finland luomuvientirenkaita, jossa tällä hetkellä on mukana 9 yritystä. Erkille on kertynyt kokemusta noin 20 pk-yrityksen luomuvientitoiminnan kehittämisestä sekä ulkomaisten keskeisten luomualan toimijoiden hyvä tuntemus.

Ei kommentteja: